close


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103
Uncategorised: Evenimente - Miercuri, 30 Ianuarie 2013 08:21
Uncategorised: comanda - Miercuri, 12 Decembrie 2012 07:27
Nunc sagittis mo: Transport - Joi, 29 Aprilie 2010 10:06
Maecenas risus: Intrebari si raspunsuri - Joi, 29 Aprilie 2010 10:04
Phasellus mollis: Laboratorul Propriu - Joi, 29 Aprilie 2010 09:56
Etiam eleifend: Despre noi - Joi, 29 Aprilie 2010 09:52
Newsflash: Newsflash 5 - Marți, 12 August 2008 00:17

Servicii

Muffins , Cupcakes, Briose

Laboratorul nostru poate satisface astfel de servici numai la comanda si personalizate pentru fiecare client in parte. Gama de gusturi poate varia in functie de cerintele clientului. Cele mai populare gusturi fiind de ciocolata, cheesecake, vanilie, butter-lemon. Comanda minima este de 15 bucati/gust.

 

 

 

Vitrina de Inghetata

In perioadele fierbinti  si nu numai, putem oferi vitrina de inghetata cu o capacitate de 12 vaschete (12 gusturi): tiramisu, fructe de padure, caramel, menta, cirese, vanilie, ciocolata, fructul pasiunii, turta dulce, straciatela…etc.. Acest serviciu poate fi asistat pe toata perioada desfasurarii lui punand la dispozitie logistica si personal calificat in servire, cat si cupe de servire si lingurite de unica folosinta. Acest serviciu se preteaza pentru evenimente gen nunta, botez, eveniment-corporatie, diverse anivarsari, petreceri private…etc..

 

 

 

Bufet de dulciuri

Ca o noutate in materie de servicii “Sensation Cake Design” poate organiza in diferite locatii, bufet de dulciuri cuprinzand o gama larga de produse de cofetarie, muffins-uri, praline de ciocolata, produse de patiserie, diverse tipuri de baklava, fantana de ciocolata si vitrina de inghetata  . Acest serviciu poate fi asistat pe toata perioada desfasurarii lui punand la dispozitie logistica si personal calificat in servire. Acest gen de bufet se preteaza pentru evenimente gen nunta, botez, eveniment-corporatie, diverse anivarsari, petreceri private…etc..

Fantana de Ciocolata

In 5 cascade de ciocolata putem sa va oferim fantani de ciocolata cu o capacitate de 5 litri/bc. Putem sa va oferim o gama larga de gusturi de ciocolata belgiana de cea mai buna calitate cu un procent ridicat de unt de cacao si cacao (alba, lapte, caramel, neagra).

Adaugate recent


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 1030

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 235
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Bufet de dulciuri

Ca o noutate in materie de servicii “Sensation Cake Design” poate organiza in diferite locatii, bufet de dulciuri cuprinzand o…

Fantana de Ciocolata

In 5 cascade de ciocolata putem sa va oferim fantani de ciocolata cu o capacitate de 5 litri/bc. Putem sa…

Miniprajituri pentru platouri

Mini-Tarte cu fructe de padure, Mini-Tarte cu nuci,Mini- Tarte cu fructe, Mini- Tarte cu ciocolata, Mini-Tarte cu crema de vanilie…

Comanda

Email:
Telefon:
Mesaj:
7 + 2=

Contact Rapid

Bulevardul 15 Noiembrie, nr.47
tel. 0368 808 004
Str. Republicii , nr.26 
tel. 0725 524 749
Comenzi speciale laborator
tel. 0722 320 660

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.