close


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_titleflash/helper.php on line 103
Uncategorised: Evenimente - Miercuri, 30 Ianuarie 2013 08:21
Uncategorised: comanda - Miercuri, 12 Decembrie 2012 07:27
Nunc sagittis mo: Transport - Joi, 29 Aprilie 2010 10:06
Maecenas risus: Intrebari si raspunsuri - Joi, 29 Aprilie 2010 10:04
Phasellus mollis: Laboratorul Propriu - Joi, 29 Aprilie 2010 09:56
Etiam eleifend: Despre noi - Joi, 29 Aprilie 2010 09:52
Newsflash: Newsflash 5 - Marți, 12 August 2008 00:17

1. Aveti un catalog cu modele de torturi?

La sediul laboratorului si in punctele noastre de vanzare sunt expuse cataloage cu modele de tort reprezentative si orientative, pentru a va putea ajuta in alegerea unui design. Dar avand in vedere faptul ca personalizarea unui tort implica un design personalizat, se pot face variatiuni pe modelele noastre expuse, sau conceperea unuia deosebit fata de cele existente.

Surse de inspiratie: cataloagele proprii, modele site, modelele din pagina noastra de facebook si site sau diverse site-uri de gen.

2. Nu am vazut preturi la modelele de tort. Cat ar costa un asemenea tort?

Este imposibil a va oferi o lista de preturi pentru torturile personalizate altele decat cele standard din cofetarie, atata timp cat ele pot include diverse tehnici si materiale de design (torturi in forme, flori de zahar, broderii, figurine din pasta de zahar, etc.). Complexitatea diversificarii elementelor de design sunt importante pentru fiecare aniversare in parte. Este posibil ca un tort mic (dimensiune, kg), in procesul lui de realizare sa ne ia mai mult timp de reproducere decat altul mult mai mare. Astfel si pretul poate fi diferentiat nu numai de kilogramele avute ci si de timpul si tehnicile folosite pentru realizarea lui. Deasemenea un tort poate contine elemente de decor din zahar sau pasta de zahar care au preturi aparte de costul tortului. Preturile le puteti primi in functie de criteriile d-voastra, in momentul consilierii sau lansarii comenzii.

3. Cand trebuie sa command un tort de nunta sau un alt eveniment?

Nu dorim a va grabi sa comandati un tort luand decizii pripite, insa nu va putem garanta pretul sau disponibilitatea noastra, nu inainte de a semna un contract sau de a plati un avans.

De regula pentru un eveniment gen nunta, se comanda tortul din momentul rezervarii salii sau cel putin cu o luna inaintea evenimentului pentru a putea fi siguri beneficiarii unui tort semnat Sensation Cake Design.

Nu garantam disponibilitatea indiferent de momentul lansarii comenzii atata timp cat perioada aleasa este ocupata cu comenzi. De regula pentru comenzi in weekend trebuie platite avansuri din timp. Pentru cursul saptamanii de regula fluxul comenzilor este mult mai lejer.

Trebuie sa aveti in vedere daca evenimentul d-voastra coincide cu sarbatori importante, gen Paste, Craciun, 1 Iunie, Sarbatori de Sfinti, Halloween, Revelion etc. sa luati in considerare volumul mare de comenzi in aceste perioade.

4. Am un eveniment in afara orasului Brasov.puteti sa-mi asigurati transportul?

Pentru un transport mai lung afara de orasul Brasov nu garantam siguranta mentinerii formei tortului. Conditiile de transport le puteti gasi la sectiunea Servicii – Transport.

Totusi pentru satisfacerea dorintei de a avea un tort semnat Sensation Cake Design vom lua in considerare toti factorii de risc ce ar putea impiedica o astfel de livrare si impreuna vom gasi solutii pentru satisfacerea comenzii dorite.

5. Cofetarul meu local imi va realiza tortul de nunta. Puteti sa-i dati cateva sugestii, surse sau trucuri pentru a-mi realiza un tort asemanator celor ce le realizati d-voastra?

Din pacate nu putem sa satisfacem astfel de informatii pentru tehnicile de realizare ce le folosim. Ne-a luat mult timp sa invatam, dezvoltam si implementam tehnici de concepere si realizare a diferitelor tipuri de design folosite. Pentru acestea nu putem sa satisfacem astfel de lucruri de la o asemenea distanta si intr-un timp relativ scurt indiferent de informatia ceruta. Insa putem oferi cursuri (contra cost) de specializare in module diferite, anuntate din timp pe canalele noastre de informare (web, presa scrisa, media, etc).

6. As putea achizitiona direct sau prin comanda flori din pasta de zahar, figurine comestibile, si alte decoratiuni comestibile realizate de Senzation Cake Design?

Noi nu comercializam astfel de lucruri separate de tort decat cele existente deja in punctele noastre de vanzare.

7. Puteti realiza un tort fara gluten, tort vegan, tort fara zahar pentru diabetici?

Incercam sa satisfacem si astfel de comenzi daca ele sunt lansate din timp si in functie de disponibilitatea noastra, astfel incat sa putem achizitiona materia prima necesara realizarii lor. Pretul acestor produse este mult mai ridicat decat cele standard putand ajunge si la dublul acestora.

8. Am comandat un tort imbracat in fondant/martipan, si am constatat ca invelisul din fondant este foarte gros, ati putea sa-l faceti mai subtire?

Din pacate nu putem sa subtiem foarte tare acest invelis, fondantul/martipanul de regula se intinde la o grosime de 2 mm, mai subtire ne este imposibil de imbracat torturi. El are rolul de a compacta tortul si trebuie sa aiba un aspect placut si perfect neted fara denivelari, netransparent, pentru a putea crea decorul dorit. De multe ori acest fondant face deliciul copiilor, alteori este inlaturat ca atare. De preferinta ar fii sa comandati torturi clasice neimbracate in fondant sau martipan daca nu tolerati acest tip de invelis.

9. Care este diferenta intre fondant (icing) si martipan?

Diferenta de gust, culoare si textura.

Martipanul este o pasta de culoare maroniu deschis si are in compozitie intre 30% si 33% praf de migdale. Gustul un pic pronuntat de migdale nu este intotdeauna tolerat de consumatori. In astfel de cazuri e bine de comandat ca tortul sa fie imbracat in fondant, daca se doreste un astfel de invelis.

Fondantul porneste de la o culoare alba si poate fi colorat in mai multe nuante, textura mai fina decat martipanul avand un gust dulce de zahar, neutru ca si aroma.

10. Am semnat un contract pentru un tort de nunta, iar evenimentul s-a anulat. As putea sa-mi recuperez avansul?

Avansul se pierde si nu poate fi folosit pentru alte servicii furnizate de noi, iar neanuntarea in termen de o saptamana inaintea evenimentului a anularii acesteia implica plata intregului contract.

11. Vreau sa semnez un contract pentru o comanda de tort – eveniment, cat trebuie sa achit pentru avans?

Avansul se achita in momentul semnarii contractului, cel putin 40% din valoarea totala a acestuia.

12. Am facut o comanda de un tort iar designul nu m-a multumit. Ce este de facut sau cum putem preintampina astfel de eveniment?

Pentru ca acordam cea mai mare atentie asupra tuturor detalilor si incercam pe cat posibil ca astfel de evenimente neplacute sa nu se intample, recomandam clientilor nostri, in foaia de comanda cat si in contract, la paragraful “descriere decor” sa se specifice clar si in amanunt toate elementele de decor dorite. Atat foaia de comanda cat si contractul se semneaza de catre client ceea ce inseamna ca isi asuma cerintele notate. Orice comentariu, repros, refuz ulterior pe motiv ca designul nu satisface dorintele beneficiarului altele decat cele detaliate in sectiunea “descriere decor”, nu se iau in considerare si ca atare laboratorul nostru este exonerat de orice vina.

13. I-mi place foarte mult un decor de tort pe care l-am vazut pe un anumit site, revista …etc.. Ati putea sa-mi reproduceti un asemenea tort?

Nu toate decorurile de tort pe care le vedeti in diferite reviste de specialitate, sit-uri…etc.. pot fi si realizabile. De regula majoritatea modelelor de acest gen ofera structuri si genuri de design ce nu pot fi realizabile pe un tort real. Ele sunt create pentru a evidentia tendinte de gen, stiluri noi, idei, in alte cuvinte sunt torturi de “show”. Un alt aspect important este faptul ca gustul nostru “balcanic” implica insiroparea blaturilor de tort si avand in compozitie creme moi si generoase in cantitate, ceea ce ne impiedica sa realizam anumite modele sau supraetajari.

14. I-mi place foarte tare un anumit gust. Ati putea sa-mi realizati tortul de nunta dintr-o alta reteta in afara listei d-voastra de torturi?

Da, se poate in principiu, daca avem cunostinta despre ceea ce doriti, insa recomandam ca pentru un gust personalizat sa se comande o mostra de gust inainte de a comanda o cantitate mai mare tocmai pentru a preintampina anumite evenimente neplacute in ceea ce priveste compozitia tortului dorit.

15. Cand as programa o consilere, degustare pentru tort-eveniment (nunta, botez, aniversari corporatii, eveniment-corporatii)

Majoritatea degustarilor/consilierilor sunt programate in perioada orarului de functionare al cofetariei, exceptie facand doar acele programari unde se solicita consiliere din partea laborantului-sef acestea fiind facute in orarul : luni-joi, intre orele 10-16.


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 579

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 235
  • Despre noi

    Despre noi

     Suntem o echipa tanara, energica, calificata si bine “antrenata”, dornica in permanenta de a reusi si de a face din simple momente dulci adevarate senzatii de euforie. Cu o vasta experienta in prepararea produselor de coca dulce si foietaj frantuzesc, in prepararea blaturilor si cremelor pentru…

    Read more...


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 235
  • Laboratorul Propriu

    Laboratorul Propriu

     Infiintat in anul 2005, putem sa ne mandrim cu unul dintre cele mai noi si moderne laboratoare, avand implementate cele mai inovative tehnologii in domeniu.  Folosind retete traditionale adaptate la noile cerinte, ingrediente naturale si atent selectionate, arome deosebite, laboratorul nostru produce zilnic produse de patiserie…

    Read more...


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 235
  • Intrebari si raspunsuri

    Intrebari si raspunsuri

    1. Aveti un catalog cu modele de torturi? La sediul laboratorului si in punctele noastre de vanzare sunt expuse cataloage cu modele de tort reprezentative si orientative, pentru a va putea ajuta in alegerea unui design. Dar avand in vedere faptul ca personalizarea unui tort implica…

    Read more...


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 235
  • Transport

     Transport

     Efectuam servicii de transport asigurate de masinile proprii de distributie in maxima siguranta de igiena si confort termic, autorizate igienico-sanitar.Gratuit pe perimetrul orasului Brasov pentru comenzi mai mari de 400 ron, (nu sunt incluse Poiana Brasov si imprejurimi) Contracost in functie de destinatie. Indiferent de valoarea…

    Read more...

Adaugate recent


Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 1030

Warning: Creating default object from empty value in /home/sensatio/public_html/modules/mod_zt_news/helper.php on line 235
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Bufet de dulciuri

Ca o noutate in materie de servicii “Sensation Cake Design” poate organiza in diferite locatii, bufet de dulciuri cuprinzand o…

Fantana de Ciocolata

In 5 cascade de ciocolata putem sa va oferim fantani de ciocolata cu o capacitate de 5 litri/bc. Putem sa…

Miniprajituri pentru platouri

Mini-Tarte cu fructe de padure, Mini-Tarte cu nuci,Mini- Tarte cu fructe, Mini- Tarte cu ciocolata, Mini-Tarte cu crema de vanilie…

Comanda

Email:
Telefon:
Mesaj:
7 + 2=

Contact Rapid

Bulevardul 15 Noiembrie, nr.47
tel. 0368 808 004
Str. Republicii , nr.26 
tel. 0725 524 749
Comenzi speciale laborator
tel. 0722 320 660

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.